Prins Delevie

Prins Delevie is het bedrijf dat Bart en ik zijn opgestart.  Via Delevie.nl leveren wij delicatessen die niet zomaar te krijgen zijn. Producten met liefde gemaakt en alle Bijzonder van smaak en ervaring.

Smaken verschillen dat geldt voor kunst maar zeker over alles wat met eten te maken heeft. Wat de een lekker vindt wordt door een ander niet gewaardeerd.Arcimboldo_Otoño

Smaken veranderen  door de tijd heen, wat in de ene periode als mooi of lekker werd ervaren wordt later als raar en naar benoemd. Wat eerst niet te eten leek of vreemd wordt later gewaardeerd en zelfs als delicatessen gezien. Ook als persoon leer je soms dingen mooi vinden en veranderen de ervaringen. Als kind lust je geen champions en later vindt paddensloten een lekkernij.

Ook wat gezond is staat bij eten vaak ter discussie soms is het smaak en een tijdsverschijnsel, soms een misvatting. Wat bij smaken blijft is dat er waardering is voor de aandacht, liefde en kunde bij het maken van iets. Het vakmanschaft, de inspiratie en expressie ontroeren ons of helpen onze smaken ontwikkelen. Zowel bij kunst als bij eten is de smaak een deel van onze persoonlijkheid en is het delen van smaken een belangrijke manier om met elkaar te communiceren en elkaar te leren kennen  en begrijpen.

Het is onze passie om met mensen onze smaken te delen en te praten over de achtergronden en liefde die in de producten op Delevie.nl zijn verwerkt

Deel en have fun
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *