Wat zeggen anderen over mij

 Herbert=WWW online

Herbert is met zijn bevlogenheid, professionaliteit en terzake kundigheid dé online adviseur binnen de branche. Met een combinatie van creativiteit en pragmatisme krijgt hij dingen voor elkaar. Bovendien is Herbert een buitengewoon prettig en aimabel mens, en kan met die vaardigheden een bruggenbouwer binnen elke organisatie zijn,

 USG PEOPLE ITS service

Ik heb Herbert voor het eerst leren kennen bij Start People HR Solutions, een project waar ik niet in geloofde en Herbert volledig voor ging. Onze start was niet geweldig. Later hebben we heel veel samen gewerkt bij de opzet en uitbouw van G.us. Daar heb ik Herbert beter leren kennen. Zijn grote kennis en inzicht in de recruitmentmarkt gecombineerd met de state of the art kennis over alles wat er online gebeurt, maakte elke bespreking met Herbert uiterst leerzaam en waardevol. Ik heb veel van Herbert kunnen opsteken de laatste 2 jaar.

Naast een bevlogen collega is Herbert ook nog gewoon een prettige kerel om mee om te gaan, goeie humor en collegialiteit. Ik zal hem missen binnen USG People

Ton Sluiter, Marketing Manager USG People

Samenwerken met Herbert is een voorrecht. Zijn uitgebreide kennis en ervaring op het vlak van recruiment en e-business maken het -ieder gesprek weer- bijzonder om met hem te sparren. Naast de schat aan ervaring en inzichten is Herbert altijd in voor een geintje en verliest zijn doelen niet uit het oog. Uitstekende people manager, altijd nauw betrokken en oprecht geïnteresseerd zowel persoonlijk als zakelijk. Lopende encyclopedie op het vlak van e-business en recruitment. Ambitieus, creatief, laat zich niet stoppen door tegenslagen maar bovenal een fijne vent om mee samen te werken.

Klaas Pieter Majoor, 

Herbert Prins is de wandelende wikipedia, de pre-early adaptor op het gebied van Social Media. Een oneindige bron van informatie en inspiratie. Herbert heeft ons bij ikki met extreem pratkische tips, nieuwe tips n tricks, zoals Google Adplanner enorm geholpen. Altijd kan je bij hem aankloppen en maakt hij de tijd voor je vrij om je uitleg of advies te geven. Wat ons betreft een stille maar drijvende kracht. Hij kan binden door mensen met elkaar te verbinden. Wij, bij ikki vinden het meer dan zonde dat zo’n talent USG People moet verlaten. Alle geluk en heel veel succes!

Wiljo van Essen Community Manager en Tessa Dirks Manager Community en Redactie en het hele ikki team!

Ik heb Herbert leren kennen als een persoon die denkt in kansen en weinig beren op de weg ziet. Herbert is inspirerend, creatief en durft buiten de lijntjes te kleuren.

Ontwikkelingen binnen zijn vakgebied volgt Herbert op de voet en hij wil graag zijn kennis delen. Herbert denkt in een groter belang en dat maakt hem zo prettig om mee samen te werken. Zijn passie voor zijn vak werken aanstekelijk en zijn enthousiasme brengt mensen in beweging.

Marleen Smit, Online Marketeer Start People

Bij veel veelzijdige projecten en business cases hebben wij Herbert gekend door zijn persoonlijke stempel om deze tot een succes te maken. Herbert is te prijzen om zijn veelzijdige kennis op het gebied van nieuwe media en intergraties met bestaande en nieuwe business cases. Hij staat open voor nieuwe ideeen en geeft ook vaak een vernieuwende blik op projecten of concepten. Het is zeer prettig om met een zeer gedreven en gemotiveerd persoon als Herbert te zoeken naar oplossingen voor complexe vraagstukken. Door zijn flexibiliteit weet hij snel te schakelen en zaken op te pakken, waardoor projecten snel en efficient worden doorlopen. Daarnaast is Herbert een zeer plezierig persoon om mee samen te werken.

Riecold Projectcoordinator en Chris Technisch Manager Studenten.net

 

Ik heb Herbert leren kennen als een zeer betrokken e-Business Specialist. Hij is zeer gedreven in het ontdekken van nieuwe ontwikkelingen en weet deze te vertalen naar de dagelijkse praktijk – business – van een organistie. Hij heeft daarnaast een scherp oog voor verschillende – ogenschijnlijk tegenstrijdige – belangen binnen een organisatie. Hij houdt het overzicht en weet op zijn eigen manier – met humor en creativiteit – naar een oplossing te werken.

Een breed geinteresseerde, open en eerlijke manier van werken; dat kenmerkt Herbert.

Sjoerd Kueter – Programmamanager HR Visie & Strategie USG People NL

Hoewel Herbert zich met veel energie en expertise inzet voor en verdiept in de mogelijkheden die internet en social media mens en bedrijf bieden, is hij niet de veel voorkomende, blij blaffend achter de eigen staart aan rennende social media solipsist. Integendeel, Herbert combineert zijn drang naar nieuwe (e-business) toepassingen met een gedegen ontwikkeld historisch bewustzijn en een stevige portie common sense. Ik zal hem missen bij USG People!

Vincent Schoutsen, Strategy manager USG People

Ik heb Herbert Prins leren kennen als een professionele en ter zake kundige collega. Altijd vol met ideeën en hulpvaardig waar het kon. Ook zijn initiatieven om kennis te delen in een organiseren als USG People zijn te prijzen.

Cees Hartman, Online Marketing & Communicatie USG Innotiv

Herbert ik las een Chinese wijsheid die ik erg vond aansluiten bij jouw rol als schakel tussen ICT en de marketeers: “Leg het mij uit en ik vergeet het. Laat het me zien en ik onthoud het misschien, maar betrek mij erbij en ik begrijp het”. We zullen jouw werk hier missen!

Tim Lammers, Online marketeer USG Capacity

Herbert is een professional die niet 1, maar een paar stappen vooruit kan denken, en toch op het vizier heeft welke stappen doornomen moeten worden om daar te geraken. Dus een partner die lange termijn en korte termijn denken met elkaar kan integreren en bovenal een prettige collega.

Endre Davids, Manager marketing & communicatie Unique

Herbert is een ware internet recruitment connaisseur. Hij kent werkelijk waar elke nook & cranny van ”t web, van 1957 tot nu. Een historicus met een holistische kijk op de zaak. Als je een visie wilt ontwikkelen op de materie is Herbert onontbeerlijk. En je kunt daarnaast altijd op hem vertrouwen. Een perfecte combinatie voor een strategisch traject

Marco van Hurne, Algemeen Directeur IKKI

Herbert en ik hebben verschillende projecten gerealiseerd in het kader van Power of Open innovatie en e-business. Herbert staat bekend om zijn kennis van de HR markt (commercieel, proces en IT) in combinatie met e-business in the breedste vorm. Ik noem hem vaak de wikipedia van de HR markt, want als hij het zelf niet weet, kent hij de juiste personen die het wel kunnen weten. Daarnaast is Herbert erg resultaat gericht en een zeer prettige persoon om mee te werken. Hoewel van tijd tot tijd wisselt hij zijn humor af met de typisch Nederlandse klaag cultuur;-)

Boris van Beek, Manager e-business USG People

Als ik aan Herbert denk dan denk ik aan innovatief, collegiaal, enthousiast, no-nonsense en een rugzak vol kennis. Herbert is erg vakbekwaam en altijd op zoek naar nieuwe kansen in de markt. Een fijne collega waar ik graag nog heel lang mee had willen samenwerken!

Chantelle Stuart, Coördinator marketing & communicatie Creyfs

Voor  linkedin recommendations van OA; Gert Klamer, Jan Willem SigtermansBart Van Der Schelde, Frans JurjaanzKarin Korstanje e.a.

Deel en have fun
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *